Termeni & Conditii

Această pagină web reprezintă un document legal, care servește ca Termenii și condițiile noastre și aceasta reglementează condițiile legale ale site-ul nostru, www.vand-cherestea.ro, sub-domenii, și toate aplicațiile asociate bazate pe web și mobile (colectiv, "Site") , în calitate de deținut și operat de către SC SIMCRIS BUSINESS CONCEPT SRL.

Termenii cu literă, cu excepția cazului în care există alte specificații, au sensul specificat în secțiunea definita mai jos. Acestor Termeni si Conditii, impreuna cu Politica noastră de confidențialitate, orice acord de licență de telefonie mobilă, și alte ghiduri publicate în site-ul nostru colectiv "Termeni legali", constituie întregul și singurul acord între tine și SC SIMCRIS BUSINESS CONCEPT SRL, și înlocuiește toate celelalte acorduri , reprezentări, garanții și înțelegeri cu privire la site-ul nostru și subiectul tratat mai jos.

Ne poatep modifica Mențiunile noastre legale în orice moment, fără notificare specifice pentru tine. Cele mai recente copii ale Termenilor nostrii legali vor fi postate pe site-ul nostru, și tu ar trebui să revizuiesti toate Mențiuni legale înainte de utilizarea site-ul nostru. După orice revizuire a Termenilor nostrii legali, sunt postate, sunteți de acord să fie legat la orice astfel de modificări ale acestora. Prin urmare, este important pentru tine de a revizui periodic Mențiuni noastre legale pentru a vă asigura că sunteti încă de acord cu acestea.

Prin utilizarea site-ul nostru, sunteți de acord să respecte pe deplin și să fie legat de Termenii nostrii legali. Vă rugăm să citiți cu atenție. Dacă nu acceptați noastre Termenii legali, să nu accesați și folosiți site-ul nostru. Dacă ați accesat deja site-ul nostru și nu acceptăm noastre Termeni legali, trebuie să întrerupeți imediat utilizarea site-ului nostru.

Ultima actualizare cu Termenii și condițiile noastre a fost postat pe 26 Martie 2015.

Definiții

Termenii "noi" sau "noi" sau "al nostru" ,"nostrii" se refera la SC SIMCRIS BUSINESS CONCEPT SRL, proprietarul site-ului.

Un "vizitator" este cineva care pur și simplu navighează website-ul nostru, dar nu a înregistrat în calitate de membru.

Un "membru" este o persoană care sa înregistrat la noi pentru a utiliza serviciile noastre.

Nostru "Service" reprezintă funcționalitatea colective și are ca oferite prin site-ul nostru pentru membrii noștri.

Un "Utilizator" este un identificator colectiv care se referă fie la un vizitator sau un membru.

Toate textele, informatii, grafice, audio, video și de date oferite prin site-ul nostru sunt denumite colectiv nostru "conținut".

Respectarea juridică

Sunteți de acord să respecte toate legile interne și internaționale, statutele, ordonanțele și reglementările cu privire la utilizarea site-ul nostru. SC SIMCRIS BUSINESS CONCEPT SRL isi rezerva dreptul de a investiga plângerile sau raportat încălcări ale noastre Mențiuni legale și să ia orice acțiune ne consideră necesare, inclusiv, dar nu limitat la anularea contului dvs. de membru, raportarea oricărei activități ilegale suspectate a oficialilor de aplicare a legii, autoritățile de reglementare, sau alte părți terțe și dezvălui orice informații necesare sau adecvate pentru astfel de persoane sau entități cu privire la profilul tau, adrese de email, istorie de utilizare, materiale postate, adrese IP și informații de trafic, așa cum este permis în Politica de confidențialitate.

De proprietate intelectuală

Site-ul nostru poate contine marcile noastre de servicii sau mărci comerciale, precum și cele din filialele noastre sau alte companii, sub formă de cuvinte, grafice și logo-uri. Utilizarea site-ul nostru nu constituie nici un drept sau licenta pentru tine de a utiliza astfel de mărci de servicii / mărci comerciale, fără acordul prealabil scris al mărcii / marca de servicii proprietar corespunzător. Site-ul nostru este, de asemenea, protejate de legile internaționale privind drepturile de autor. Copierea, redistribuirea, utilizarea sau publicarea de catre dumneavoastra a oricarei parti din site noastră este strict interzisă. Utilizarea site-ul nostru nu va acorda drepturile de proprietate de orice fel pe site-ul nostru.

Link-uri către alte site-uri

Site-ul nostru poate conține link-uri către site-uri terțe părți. Aceste link-uri sunt oferite doar ca un avantaj pentru tine. Prin conectarea la aceste site-uri, nu vom crea sau au o afiliere cu, sau sponsoriza astfel de site-uri terțe părți. Includerea de link-uri din site-ul nostru nu constituie nici aprobare, garanție, garanție sau recomandare a acestor site-uri terțe părți. SC SIMCRIS BUSINESS CONCEPT SRL nu are nici un control asupra documentelor legale și practicile de confidențialitate ale site-uri terțe părți, ca atare, să accesați aceste site-uri terțe părți pe propriul risc.

Conditii generale

Termeni legali vor fi tratate ca și cum ar fi fost executat și realizat în București, România, și vor fi guvernate de și interpretate în conformitate cu legile din București, România, fără a intra în conflict cu principiile legii. În plus, sunteți de acord să vă supuneți jurisdicției personale și locul de desfășurare a acestor instanțe. Orice actiune de dumneavoastră în ceea ce privește site-ul nostru, trebuie să fie în termen de o (1) an de la apariția cauzei acțiunii sau poate renunța pentru totdeauna și blocate. Dacă oricare parte a noastre Termeni legali fi valabilă sau devine inaplicabilă, acea parte va fi interpretată în conformitate cu legislația în vigoare și porțiunile rămase vor rămâne în vigoare și cu efecte depline. În măsura în care orice conținut în conflicte site-ul nostru sau este incompatibil cu noastre Termeni legali, ne Mențiuni legale prevalează. Incapacitatea noastră de a impune orice prevedere a noastre Termeni legali nu va fi considerată o renunțare de o astfel de prevedere, nici de dreptul de a impune o astfel de prevedere. Drepturile de SC SIMCRIS BUSINESS CONCEPT SRL în noastre Termeni legali vor supraviețui încetarea noastre Termeni legali.